Política de privacitat

D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades personals (LOPD) i el Reglament Europeu 2016/680 del parlament Europeu de 27 d'Abril, Rojas Donada Assessors, SCP comunica que les dades personals que l'usuari faciliti durant tot el procés, inclosa la seva adreça de correu electrònic i totes aquelles dades personals a les quals l’empresa accedeixi durant la navegació, seran tractades en fitxer/s i sempre d’acord amb la legislació vigent.

La informació que pugui ser remesa a Rojas Donada Assessors, SCP s'incorporarà als seus sistemes d'informació i únicament serà utilitzada per a les finalitats per a les quals va ser recollida.

Rojas Donada Assessors, SCP l’informa que les seves dades personals estan en els nostres fitxers Manuals o Informatitzats, que respectem la confidencialitat en la informació facilitada, i que pot exercir el dret d'informació en la recollida de les seves dades, a saber per què i com són tractades les seves dades personals i decidir quant al seu tractament.

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. Pot exercitar en tot moment els drets de consulta, accés, rectificació, oposició, limitació i supressió de les seves dades, adreçant un escrit amb fotocòpia del seu DNI o un altre document d'identitat, a Rojas Donada Assessors, SCP, C/ Major 57 Bx, Manresa (08242) Barcelona rdassessors@economistes.cat